Cursuri online de limba engleză pentru cititorii Curierului


Vă informăm că în colaborare cu compania LINK group vă oferim cursuri online gratuite pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză cu ocazia Zilei Limbii Europene care se serbează astăzi, 26 Septembrie.
Prin intermediul acestor cursuri, LINK Academy, ca parte a companiei LINK group, oferă cursuri de engleză cititorilor noștri care vor să își perfecționeze cunoștințele lingvistice, mai ales având în vedere faptul că abilitățile de limba engleză sunt atât de necesare în zilele noastre!
Dacă doriți să primiți unul dintre cursurile noastre de limba engleză, trebuie să trimiteți un e-mail cu subiectul: “Cursuri online gratuite” alături de numele și prenumele vostru la adresa de e-mail office@curierul.ro.
Primii cinci înscriși vor primi dreptul de a parcurge gratuit cursul ales. Dacă veți fi unul dintre câștigători, vă vom trimite prin e-mail codul cadou cu care veți putea accesa cursul online.
După ce introduceți codul primit pe pagina de înscriere veți primi pe e-mail toate instrucțiunile necesare ca să urmați cursul online selectat.
Vă invităm să vă implicați activ în dezvoltarea propriilor competențe de limba engleză și vă dorim învățătură plăcută!