Cursuri de franceză și turcă, la Biblioteca Județeană


Ca de obicei, în zilele de marți, reprezentanții Secției Carte în limbi străine a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea așteaptă persoanele interesate la noi cursuri gratuite de limbi străine. Astăzi, cu începere de la ora 17.00, sunt programate cursurile de limba franceză, pentru ca, de la ora 18.00, tot aici să fie organizate și cursurile de limba turcă. De menționat faptul că tipul acesta de cursuri se desfășoară cu sprijinul volun­tarilor sosiți în județul nostru prin intermediul diferitelor programe europene de voluntariat.
„Cursurile sunt derulate prin proiectului «Volunteca», în cadrul căruia Secţia de Carte în limbi străine are ca partener Asociaţia «Youth on the Move» şi sunt predate de voluntari străini. Voluntarii din Turcia sunt veniţi prin proiectul «Key to Move»”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către organizatorii acțiunilor la care facem referire.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Corina Bedreagă, Imagine și PR în cadrul Serviciului Informare Cooperare Europeană al Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.