Cu cine să te cerți? Mai multe drumuri din Perișani, distruse după furtună


Vremea nefavorabilă din ultima perioadă, cu precipitații abundente, a pus la pământ infrastructura din multe localități județene și nu numai. În toată țara, furia naturii a lăsat adevărate pagube în urmă. Și la Perișani, localitatea păstorită de edilul Ion Sandu, deși nu vorbim de gospodării și terenuri agricole inundate, ploile au distrus drumurile.
„S-a intervenit permanent cu forță umană și mecanică, inclusiv în acest weekend (n.r. weekend-ul abia încheiat) ca toate drumurile din comună să fie redate circulației, făcându-se intervenții și unde nu avem atribuții, spre exemplu pe DN 7D, la km 23 Hula Priporii, unde o alunecare de teren a rupt platforma în două, pe o lungime de 20 metri, iar în satul Spinu, din cauza inexistenței șanțurilor, drumul a suferit pagube majore. Și lucrările de modernizare a ulițelor sătești din centrul civic și satul Spinu au avut de suferit, pentru că acolo unde constructorul pregătise infrastructura pentru asfaltare, apa a făcut ca lucrările să fie reluate. Cu cine să te cerți?”, susține edilul Ion Sandu.
În acest moment, se circulă bine pe toate drumurile, mai puțin în satul Podeni, unde o alunecare de teren a rupt DC 5 la km 1+300, intervenindu-se, încă de ieri, pentru remedierea problemei.