„Cu Agamiță Dandanache deschidem calea câștigării Râmnicului de către Gutău”


• susține cel mai vechi social-democrat vâlcean, Dumitru Persu, referindu-se la alesul lui Dragnea, Romeo Rădulescu, pentru Primăria Râmnicului
Chiar nu avea PSD-ul candidat puternic pentru Primăria Râmnicului? E întrebarea pe care unii cetățeni ai orașului și-o pun când aud că Dragnea a ales ca Romeo Rădulescu, fost membru al PDL, fost independent, să fie candidatul PSD-ul pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. De exemplu, Gheorghe Mihăilescu, președintele executiv al partidului, este omul lucrului bine făcut, așa cum demonstrează de ceva timp și ca șef al Direcției Silvice Vâlcea, unde, pentru prima dată, lucrurile se mișcă. Impactul alegerii lui Romeo Rădulescu a fost atât de puternic, încât cel mai vechi social-democrat vâlcean, Dumitru Persu, a precizat că lumea lui Caragiale este vie.
„Se spune că «O scrisoare pierdută» s-ar fi bazat pe fenomenele din Râmnic. Nu știu cât de reale sunt informațiile, dar Caragiale este prezent la noi, iar Agamiță Dandanache trăiește. Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva într-o structură serioasă. Niciodată nu s-a deschis discuția cu PSD-ul despre acest așa-zis candidat. Ce mă contrariază cel mai mult este că, vrem nu vrem, alesul lui Dragnea a fost înlăturat ca și candidat al Primăriei Râmnicului de PDL, n-a fost băgat în seamă de ALDE, nici de Băsescu cu al lui MP…Chiar să fie considerat PSD-ul coș de gunoi? Mi se pare uluitor. Dacă se trece cu nonșalanță peste propunerile făcute de PSD Vâlcea, înseamnă că partidul e pe direcția de pierdere. Oricum, nu se face decât să se deschidă calea câștigării alegerilor de către Gutău”, a declarat Persu.