Criteriile ce fac diferența dintre o ținută demnă de covorul roșu și una inferioară


Noul sezon, de tranziție, vine la pachet cu recomandări de ultimă oră din lumea modei. Aparițiile pe Covorul Roșu sunt cele ce se caracterizează prin eleganță până în cele mai mici detalii, bun gust și calitate. Având în vedere zicala nu tot ce zboară se mănâncă, ținutele recomandate pentru a fi purtate în cadrul unor evenimente exclusiviste nu îndeplinesc întotdeauna totalitatea cerințelor impuse de trend și stil.

Casele de modă renumite încearcă din răsputeri să înlăture de pe piață fake-urile, rochiile ce doar imită piese unice din colecții renumite. Cele ce își doresc să aibă doar apariții de senzație trebuie să cunoască aspectele după care trebuie să se orienteze atunci când fac o nouă achiziție.

Materialul din care este confecționată rochia

O tinuta demna de Covorul Rosu este reprezentată în cele mai multe din cazuri de o rochie asortată impecabil cu pantofii și niște accesorii pe măsură. Axându-ne pe rochie în cele ce urmează, calitatea materialul din care este confecționată este cea care dictează într-o mare măsură alegerea.
O rochie demnă de o apariție pe Covorul Roșu este cea confecționată dintr-un material veritabil. Imitațiile vor stopa vizibil strălucirea și eleganța rochiei.

Cusăturile
Cusăturile unei rochii diferă în funcție de model – tot aici intră și numărul acestora. O rochie simplă, fără volane sau pliuri, va avea cusături puține. În acest caz, rochia calitativă va avea cusăturile pe interior, invizibile la exterior, bine făcute pentru a nu exista pericolul de desprindere sau chiar rupe.
Totodată, în cazul celor cu volane, cusăturile trebuie să fie tot invizibile, rezistente și trasate corect. În urma unei cusături cum trebuie, volanele se vor așeza natural.

Fermoarul
Cele mai multe dintre rochii sunt prevăzute cu fermoar. Apoi, descendente în top sunt cele tip corset și cele cu nasturi.

Cele cu fermoar, pentru a se putea supune regulilor impuse de eleganță, trebuie să aibă fermoarul cusut extrem de bine. Unul ce nu este prins cum trebuie se poate detașa de rochie lejer având în vedere materialul din care el este confecționat. Nu în ultimul rând, el trebuie să fie aproape insesizabil pe rochie – indiferent de lungimea lui.
În aceeași ordine de idei, acesta trebuie să fie rezistent – să nu se rupă, să nu se blocheze și să nu se lărgească.

Modul în care rochia se așază pe corp
Extrem de controversat este și acest aspect. Recomandat este ca femeile să nu aleagă rochia doar în funcție de aspect, ci să se raporteze și la zonele proprii ale corpului pe care vor să le pună în evidență.

Cele interesate de rochii ce se pliază pe toate notițele trendului pot avea în vedere recomandările experților DyFashion. Magazinul online a pregătit o paletă vastă de rochii pentru toate cele care vor să poarte doar ținute demne de Covorul Roșu.

Eleganța prin simplitate, extravaganța, bunul gust, senzualitatea sunt doar câteva dintre calitățile ce definesc rochiile din stoc. Nu în ultimul rând, trebuie menționat că stocul este actualizat săptămânal pentru că doamnele și domnișoarele să poarte doar ținute consacrate în lumea modei că fiind demne de invidiat.

Posting....