Costi Rădulescu militează pentru dezvoltarea infrastructurii turistice


• la dezbaterea din Gorj, șeful județului a vorbit despre modernizarea stațiunilor Voineasa, Vidra și Vârful Romani

Dezvoltarea infrastructurii turistice a reprezentat subiectul dezbătut de președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu, la o întâlnire de lucru cu șefii județelor Alba, Hunedoara și Gorj. Întâlnirea pe teme turistice a avut loc în județul Gorj. S-au stabilit coordonatele realizării unui proiect integrat de dezvoltare turistică a celor patru județe, iar Costi Rădulescu a vizat stațiunile Voineasa și Vidra, precum și noua zonă turistică „Vârful Romani”.
„Întâlnirea cu reprezentanții din Alba, Hunedoara și Gorj a pus bazele unui pol de dezvoltare sau a unei asociații de dezvoltare intercomunitară pentru accesarea fondurilor europene pentru refacerea și modernizarea infrastructurii turistice, a rețelei de drumuri. Pe lângă Voineasa, Vidra, m-am gândit și la Vârful Romani unde există o porțiune de drum ce trebuie modernizată. Stațiunea trebuie pusă în valoare pentru a nu rămâne dezvoltată doar în vârful muntelui, ci să aibă și un drum de acces bine pus la punct”, a declarat șeful județului, Costi Rădulescu.
O nouă întâlnire va avea loc în Vâlcea când se va stabili dacă se pun bazele unui asociații de dezvoltare intercomunitară sau a unui pol de dezvoltare turistică.