Conferințele BookLand revin în Râmnicu Vâlcea


Tinerii vâlceni au posibilitatea de a descoperi tainele succesului în antreprenoriat, nutriție și literatură prin intermediul Conferințelor BookLand Evolution. Astfel, începând de astăzi, 4 octombrie, în Râmnicu Vâlcea va debuta seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution, evenimentul aflându-se la cea de-a treia ediție. Proiectul socio-cultural este unul destul de amplu, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Cine poate participa la BookLand?

Evenimentul la care facem referire se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-24 ani. Prin intermediul acestuia, ei sunt așteptați să își descopere modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplul personal pentru a face alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Întâlnirea de astăzi se desfășoară în intervalul orar 14.30 – 16.30, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, din Râmnicu Vâlcea.
Ar mai fi de amintit faptul că, în prima zi a conferințelor, invitații speciali sunt: Alina Diţă – antreprenor și coach, Bobiţă Cătuşanu – membru fondator și lider al formației Antract, Alin Păiuş – actor, antrenor fitness, nutriționist, Ion Ţoanţă – scriitor și Anamaria Roberta Preda – moderator.