Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2020

Condamnare cu executare pentru Liviu Dragnea


Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au pronunțat, astăzi, 27 mai, decizia definitivă în dosarul în care Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Această pronunțare vine în dosarul DGASPC Teleorman în care președintele Camerei Deputaților a fost cercetat. Acesta este cea de-a doua condamnare pentru Liviu Dragnea după cea de la referendum.
În același dosar, judecătorii au mai decis condamnarea Olguţei Şefu – un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual şi achitarea pentru abuz în serviciu, Valentina Marica – achitare pentru abuz în serviciu, Constantin Balaban – condamnat la un an cu suspendare pentru fals intelectual şi achitarea pentru abuz în serviciu, Gheorghe Nicuşor – condamnat la 3 luni cu suspendare pentru fals intelectual şi achitarea pentru abuz în serviciu, Adriana Botorogeanu – condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, Rodica Miloş – condamnată la 3 ani cu suspendare, Ionel Marineci – condamnat la 3 ani cu suspendare.
În ceea ce o privește pe fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodan, magistraţii au dispus achitarea, ea fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate