Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Cîmpeanu nu mai e în ALDE, dar nici în Tenerife


• Remus Grigorescu spune că liderul tineretului ALDE anunțase că nu va fi în țară în timpul campaniei electorale și nicidecum că va părăsi alianța
Astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, Daniel Cîmpeanu, liderul organizației de tineret din cadrul Alianței Liberalilor și Democraților Vâlcea, și-a anunțat demisia și posibila trecere în „barca” Partidului Național Liberal. Conform aceluiași comunicat de presă, Cîmpeanu susține că aproape toți tinerii din organizație vor face un pas asemănător, ei urmând să demisioneze sau să treacă la PNL. Iar toate acestea ar urma să se întâmple chiar în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.
„Decizia plecării dintr-un partid – mai ales unul la construcția căruia ai contribuit – nu e niciodată simplă. Niciunul dintre noi, tinerii din organizația Vâlcea, nu și-ar fi dorit să fie nevoit să părăsească ALDE, un partid de care ne leagă eforturi personale și sute de ore de muncă voluntară, precum și unele bucurii. Cu toate acestea, am întregul sprijin al organizației pe are o conduc atunci când afirm că demisia noastră, în bloc, este consecința directă a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat față de tineri. Tinerii nu au niciun cuvânt de spus în ALDE Vâlcea, chiar dacă efortul lor e necesar în fiecare campanie electorală. Proiectele noastre, dorințele noastre, ale tinerilor, nu au reușit să atragă atenția niciunui lider ALDE de la Vâlcea”, se arată în comunicatul de presă semnat chiar de către Daniel Cîmpeanu.

Cîmpeanu, ALDE și politica de vacanță

Legat de această așa-zisă demisie în masă a tinerilor liberal-democrați vâlceni,grigorescu președintele organizației municipale, profesorul Remus Grigorescu (foto alăturat), ne-a oferit un punct de vedere. „Știam că președintele organizației de tineret a ALDE nu ne va putea sprijini în campania electorală fiindcă ar fi urmat să plece cu familia, în vacanță, în Tenerife. Văd că acum anunță că a demisionat din organizația noastră. Nu îi cunoșteam intențiile și nu mi se pare corect să schimbe tabăra în timpul luptei electorale”, ne-a declarat, contactat telefonic, Remus Grigorescu.

Alte articole de la ALDE