CIECH Soda România a deschis anul școlar la Casa Pinocchio


Peste 1.000 de caiete și instrumente de scris, de blocuri de desen și materiale pentru activități creative și-au găsit, astăzi, destinatarii la Casa Pinochhio din Băbeni, cu ajutorul echipei CIECH Soda România. Cei 19 copii care sunt astăzi găzduiți la Casa Pinocchio au toate cele necesare începerii anului școlar.
„Educația deschide uși, fiind o condiție necesară pentru a găsi un loc de muncă bun, pentru o evoluție personală care aduce împlinire. Suntem alături de prietenii noștri de la Casa Pinocchio cu speranța că vor beneficia de mai multe șanse, prin educație, că vor putea să își construiască un viitor care să le premită să își valorifice potențialul individual, la maximum”, spune Witold Urbanowski, Directorul General al CIECH Soda România.
CIECH Soda România s-a angajat din ianuarie 2015 la susținerea constantă a necesităților de educație ale copiilor de la Băbeni și asigură anual cele necesare, alocând resurse pentru acoperirea proiectelor educaționale și pentru perioada sărbătorilor. Anual, compania contribuie direct cu aproximativ 12.000 de lei, sume la care se adaugă punctual donații din partea angajaților.
Tot echipa CIECH Soda România a contribuit, cu doi ani în urmă, la îmbunătățirea condițiilor de cazare și utilarea cu echipamente necesare igienei, într-un proiect de aproximativ 30.000 de euro, susținut de fundația grupului CIECH și de angajați, prin ore de voluntariat.
Despre CIECH Soda România: CIECH Soda România este prima unitate de producție a CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Ciech Group în anul 2006. Echipa de aproximativ 600 de persoane a CIECH Soda România asigură soda calcinată și silicat de sodiu – solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.
Despre CIECH Group: CIECH Chemical Group este un grup internațional cu rădacini poloneze și cu o poziție de lider, bine consolidată, în industria chimică din Europa centrală și de est. Produsele realizate sunt utilizate apoi în numeroase industrii pentru crearea de articole necesare în viața de zi cu zi – produse de înaltă calitate, la cele mai ridicate standarde globale.
Principalele produse ale Grupului sunt: sodă calcinată, răşini epoxice şi poliester, produse chimice de protecţie şi fertilizare plante, precum şi alte produse chimice folosite în industria sticlei, a mobilei, chimică, alimentară, precum şi în agricultură şi construcţii.
Grupul are operaţiuni în Polonia, Germania, România, Suedia şi Singapore. Folosind avantajul de a avea un investitor strategic solid, grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzând vânzările în piețe globale. În același timp, combină abordările moderne cu tradiția în producție care datează din 1882. Mai multe informații pe www.ciechgroup.com.

Posting....