Barman din Olănești, alergat de un client cu… cuțitul


La data de 7 august. Polițiștii orașului Băile Olanești au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani cu privire la faptul că acesta a fost victima unei agresiuni. Din cercetări a rezultat că, la data de 7 august, tânărul, în timp ce își desfășura activitatea ca barman la o societate comercială, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 40 de ani, acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței și l-a urmărit pe drumul public cu un obiect tăietor înțepător. De asemenea, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 40 de ani i-ar fi tăiat barmanului anvelopele autoturimsului personal, care se afla parcat în apropiere.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, însă tânărul a refuzat transportul la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.
„În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 40 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenințare, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii si ordinii publice, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, au informat reprezentanții IPJ Vâlcea.
În data de 8 august, bărbatul de 40 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea