Bărbat din Șușani, de negăsit nici după trei ani


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea efectuează investigații în cazul dispariției unui bărbat de 70 de ani, din comuna Șușani, în luna iulie a anului 2015, acesta nefiind găsit până în prezent.
La data de 14 ianuarie 2016, polițiștii din cadrul poliției Șușani au fost sesizați de un bărbat din comună cu privire la faptul că, fratele său, Marin Breazu, în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar de la locuința comună, în luna iulie a anului 2015, pentru a lucra ca zilier, în satul Cheia, orașul Băile Olănești. De la acea dată nu a mai luat legătura cu familia și nu se cunoaște locația în care bărbatul s-ar putea afla.
Polițiștii au efectuat verificări pentru găsirea bărbatului, el fiind dat în urmărire națională, dar nu s-a reușit depistarea lui până în prezent. Bărbatul are o înălțime de 160-169 cm, greutate 50-55 de kg, păr cărunt, drept, ochi căprui, ten măsliniu.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!
• Biroul de Presă al IPJ Vâlcea

Posting....