„Banii de la CJ Vâlcea sunt bineveniți”


• declară edilul comunei Pietrari, Nicolae Moraru
55 mii lei pentru drumurile comunale și 99 mii lei pentru echilibrarea bugetului: acestea au fost sumele alocate localității condusă de edilul Nicolae Moraru. Alesul local din Pietrari declară că banii pentru drumuri vor fi utilizați pentru reparații și întrețineri, deoarece pentru lucrări mai ample, pentru asfaltare, sunt fonduri pe proiecte. În ceea ce privește banii pentru echilibrarea bugetului, primarul Moraru susține că încă nu s-au trasat obiective în acest sens.

„0 lei pentru localitățile fără drumuri comunale. Logic, dacă n-au drumuri”

„N-am înțeles de ce-au făcut unii gură că au primit 0 lei pentru drumurile comunale. Păi dacă nu sunt drumuri comunale în acele localități! Cred că banii sunt bineveniți și mai cred că nu trebuie să stăm cu mâna întinsă la CJ Vâlcea. Mai ales la arierate.De ce să-mi plătească CJ Vâlcea mie arieratele? N-am avut și nici n-am de gând să fac”, a mai precizat edilul Nicolae Moraru.
Într-adevăr, cine n-a analizat situația s-a repezit să tragă concluzii și să declară că unor localități nu li s-au dat bani deloc pentru drumurile comunale. Păi cum să primească, spre exemplu, Câineni bani de drumuri comunale, când nu are decât drumuri de interes public. Chiar și edilul Ion Nicolae a declarat că, la acest capitol, n-avea cum să primească fonduri.