Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2020

ATENȚIE! Ultimele hotărâri al CLSU Râmnicu Vâlcea vizează locurile de joacă și parcările


În data de 7 octombrie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Râmnicu Vâlcea, întrunit în ședință online (ședință la care au participat doar 25 de membri din totalul de 33), analizând propunerile venite din partea structurilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului, serviciilor și instituțiilor publice subordonate (inclusiv societățile ETA S.A. și PIEȚE PREST S.A privind măsurile de prevenire și limitare a transmiterii virusului COVID-19), dar având în vedere și gravitatea trasmiterii epidemiologice de la nivelul municipiului a emis o hotărâre de maximă importanță pentru râmniceni.
În rândurile de mai jos vă prezentăm integral conținutul acestei hotărâri:
„Art.1. Se aprobă realizarea de acțiuni de dezinfecție a spațiilor publice, cu specific de aglomerație, în special a locurilor de joacă pentru copii și a zonelor de fitness urban, prin intermediul unei societăți autorizate.
Art.2. Se interzice până la data de 14.10.2020 folosirea locurilor de picnic din municipiu și se va urmări respectarea destinației de parcare publică a tuturor parcărilor, astfel încât să nu fie desfășurate alte activități în aceste zone.
Art.3. Se va respecta cu strictețe programul de lucru de către salariații primăriei conform Regulamentului Intern, cât și a măsurilor preventive de limitare a infecției cu noul coronavirus (SARSCoV-2) cuprinse în instrucţiunile proprii de securitate şi sănătate în muncă nr. 29, iar deplasările în interes de serviciu, în afara instituției, se vor face doar cu aprobarea conducătorului de structură.
Art.4. Prezenta hotărâre intră în vigoare începând cu data de 08.10.2020.
Art.5. Prezenta hotărâre se dă publicității și se comunică tuturor structurilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului, serviciilor, instituțiilor publice și societăților din subordinea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, precum și autorităților de ordine publică care acționează pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.”
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate