APAVIL S.A – anunț: Se oprește apa rece pe mai multe străzi din Râmnic


Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei PEHD D 355 mm din Știrbei Vodă cu rețeaua OL D 500 mm din Carol I, cât și PEHD D 110 mm din Gabriel Stoianovici și Pătrașcu Vodă, vă comunicăm următoarele:
„În data de 19.07.2018, între orele 09.00 – 18.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Carol I (de la Arhiepiscopie până la Mall), strada Popa Sapcă, strada Al. Boicescu, strada cpt. Negoescu, strada Col. Bădescu, strada Pinilor, strada Gabriel Stoianovici, strada Pătrascu Vodă, strada Știrbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi) și imobilele din Cartierul Zăvoi.
În această perioada orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru remedierea situației neplacute în cel mai scurt timp posibil.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în sectiunea de intervenție (înainte și după spalarea rețelei) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.
Recomandăm și consumatorilor afectați, ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitari scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.”
Vă mulțumim pentru înțelegere!
• Director general, ing. Gigi Preduș