Accident spectaculos în Ostroveni


Joi, la ora 17.45,  poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omeneşti pe strada Ostroveni. Având în vedere cele sesizate, echipa operativă din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a deplasat la faţa locului, stabilind faptul că O. Marian, de 53 ani, din comuna Stoileşti, în timp ce conducea un microbuz pe strada Ostroveni, în dreptul unui imobil, deoarece se efectuau lucrări la carosabil, afectându-se sensul său de deplasare, a intrat în depăşirea unor utilaje staţionate şi a intrat în coliziune cu o grămadă de asfalt care se afla nesemnalizată pe partea carosabilă, pe sensul de mers Sud-Nord. În urma impactului, a  rezultat rănirea uşoară a lui Z. Dorin, de 67 ani, din Râmnicu Vâlcea – pasager, căruia i s-a stabilit următorul diagnostic:” T C F acut minor ”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Viteza + DN7 = accident!
Poliția informează că joi la,ora 16.00, D. Răzvan, de 27 ani, din Urziceni, județul Ialomiţa, a condus un autoturism, pe  DN 7 spre Rm. Vâlcea, în afară localităţii Călimăneşti, iar la km 202+526 m, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară MAN, condus din sens opus de D. Marian, de 43 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. În urma evenimentului rutier două persoane au fost rănite, astfel: 1. D. Răzvan, de 27 de ani, diagnostic  TCC nivel 1, policontuzii, traumatism toracic cu fractura coasta C1 stânga, plagă facială stânga, fractură arcada, fractura sinus maxilar stâng; 2.   P. George, pasager, diagnostic: TCF minor, contuzie torace stâng. Conducătorul auto D. Marian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar D. Răzvan i s-a recoltat o probă de sânge.

Tentativă de furt
În data  11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţia mun. Râmnicu Vâlcea au fost sesizată de către un agent de pază că mai multe persoane au încercat să pătrundă în curtea unei locuinţe, iar împreună cu un alt bărbat a reuşit să prindă pe unul dintre ei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că M. Dumitru, împreună cu alte trei persoane au intrat în curtea locuinţei, moment în care au fost surprinşi de fiul proprietarei, determinându-i pe cei patru să fugă.  Pornind în urmărirea sa, s-a reuşit prinderea unuia dintre ei, respectiv a lui M. Dumitru. În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea faptei de tentativă de furt.

Posting....