Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 iulie 2020

Abia deveniți majori, un băiat și o fată sunt cercetați pentru uciderea unui bătrân din Tomșani


La data de 8 februarie, polițiștii din Secției 7 Măldărești au fost sesizați de către un bărbat de 57 ani, din Tomșani, cu privire la faptul că acesta l-a găsit decedat, în locuință, pe tatăl său în vârstă de 81 ani. Echipa operativă din cadrul IPJ Vâlcea s-a deplasat la fata locului, unde a fost descoperit cadavrul bătrânului, care prezenta urme de violență la nivelul feței. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei morții. În urma necropsiei efectuate la data de 9 februarie, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiuni de omor, sub îndrumarea unui procuror.

Tinerii ar fi furat din casa bătrânului o importantă sumă de bani

La data de 9 februarie, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate de către polițiști în cauza privind omorul de la Tomșani din data de 8 februarie, au fost identificate, într-un timp foarte scurt, două persoane. Este vorba despre un băiat și o fată în vârstă de 18, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost reținuți pentru o perioada de 24 de ore, urmând a fi prezentați, la data de 10 februarie, Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.
La această activitate au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliției orașului Horezu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Măldărești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
Din câte se pare, mobilul acestei crime ar fi fost reprezentat de o importantă sumă de bani pe care bătrânul din Tomșani ar fi avut-o în casă în vederea efectuării unor investigații medicale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

UP-DATE
Din informațiile noastre, vârstele tinerilor reținuți în cazul crimei de la Tomșani sunt 18, respectiv 17 ani!

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate