Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 februarie 2020

41 de angajatori și-au anunțat prezența la Bursa locurilor de muncă


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Râmnicu Vâlcea organizează, în data de 7 aprilie, cu începere de la ora 09.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la sediul CRFPA Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98. Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.
Până la data de 27 martie, ora 09.00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă, 41 de angajatori (73 agenți economici au fost contactați) care oferă 352 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism. La acestea se mai adaugă oferta de 1.209 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES.
De asemenea, vor fi amenajate puncte de informare cu privire la bursa ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctul de Lucru Berbeşti. In­formaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250.735.608.
Datele prezentate ne-au fost furnizate de către Marius Năfliu (foto), director AJOFM Vâlcea.

TAG:

Etichete: , ,

Alte articole de la Economie