Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 martie 2020

Un rol memorabil, un film de Oscar Florin Zamfirescu – cetățean de onoare al orașului Călimănești


Într-un cadru festiv, completat de personalități din sfera administrativă, economică și culturală, primarul orașului-stațiune Călimănești, dr. Florinel Constantinescu, a înmânat titlul de «Cetățean de onoare al orașului Călimănești» îndrăgitului actor de teatru și film – prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. Înainte de acest moment, primarul a evocat în câteva cuvinte trecutul istoric al nașterii orașului de sub Cozia, precum și câteva aspecte ancorate in prezentul și viitorul apropiat, care dau o identitate aparte Călimăneștiului.
Bucuria revederii oamenilor dragi a fost fără măsură pentru Florin Zamfirescu; de altfel, sala de Consiliu s-a dovedit neîncăpătoare. Chiar dacă se considera o persoană obișnuită cu emoțiile scenei, de data aceasta emoția reîntoarcerii la locurile natale și la oamenii de suflet a fost mult mai mare decât orice premieră.
„Mă simt onorat pentru această distincție, dar în același timp, simt și povara ce-mi apasă pe umeri. Sper să nu vă dezamăgesc și să pot fi prezent de fiecare dată în mijlocul dumneavoastră, pentru proiecte culturale, teatrale, care să aducă oamenilor din Călimănești și nu numai, bucurie”, declara plin de emoție actorul Florin Zamfirescu, după ce primarul, în numele Consiliului Local i-a înmânat distincția. La mulți ani, Călimănești iar actorului Florin Zamfirescu, felicitări și aprecieri nemărginite pentru bucuria reîntoarcerii!

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate