Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 august 2020

Proiectul “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” – eveniment de informare în Râmnicu Vâlcea


 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

 

 03.05.2018

Proiectul “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” – eveniment de informare în Râmnicu Vâlcea

Federația Patronatelor din Regiunea Oltenia, în parteneriat cu Centrul de Excelență pentru Tineri, te invită luni, 07.05.2018, începând cu ora 17:00, în Râmnicu Vâlcea, pe str. Carol I, nr. 8 (Casa Vâlceană, salonul Oval), la evenimentul de informare privind activitățile din cadrul proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia”, cod proiect 105388. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 și se desfășoară în perioada 04.01.2018 – 03.01.2021 (durată de implementare de 36 luni). Aria de implementare a proiectului o reprezintă regiunea SV Oltenia (județele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți, Gorj).

Despre proiectul “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia”

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea durabila a regiunii prin sprijinirea activităților independente și de antreprenoriat – prin înființarea și dezvoltarea a 36 de întreprinderi mici și mijocii.

Grupul țintă vizat de proiect cuprinde 300 persoane din regiunea Sud-Vest Oltenia cu vârsta peste 18 ani (din care 150 persoane inactive / șomeri și 150 persoane care au un loc de muncă) și înființează o afacere nonagricola în mediul urban în scopul creării de noi locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” este de 3,708,481.42 lei, din care cofinanțare UE de 3,152,209.21 lei.

Proiectul oferă o oportunitate deosebită pentru cei care intenționează să demareze o afacere, participanții dezvoltându-și competențele antreprenoriale și putând obține finanțare nerambursabilă pentru a-și înființa propria companie. Pe perioada implementării, cei interesați vor participa la cursuri gratuite de competențe antreprenoriale și vor obține diplome eliberate de ANC. În urma unui concurs de planuri de afaceri vor fi alese 36 de idei de afaceri care urmează să fie puse în aplicare. Cu ajutorul consultanților din cadrul proiectului, câștigătorii vor putea participa la stagii personalizate de practică și vor primi finanțare de până la 15.000 euro pentru implementarea planurile lor de afaceri.

Vino la evenimentul de informare din Râmnicu Vâlcea

Ai o idee de afacere și ai nevoie de informatii si finantare pentru a o transforma în realitate? Echipa proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” te poate ajuta! Vino la evenimentul de informare ce are loc luni, 07.05.2018, la ora 17, pe str. Carol I, nr. 8 (Casa Vâlceană, salonul Oval) în Râmnicu Vâlcea.

Dacă te-ai hotărât deja să participi la proiect, te poți înscrie la: telefon/fax: 0351-416.041, website: www.cext.ro, email: office@fpro.ro sau radu.cristea@fpro.ro, persoana de contact Adrian Preda, sau la sediul F-PRO, din Str.1 Decembrie 1918, bloc N11-12, parter, Brazda lui Novac, Craiova, Dolj.

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Alte articole de la Anunturi