Primăria Râmnicului caută medic dentist


În oferta Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea apare și Primăria Râmnicului cu angajări ce nu pot fi trecute cu vederea. Mai precis, edilii și consilierii locali caută un medic stomatolog/dentist, cu o vechime de 3 ani în specialitatea studiilor, studii universitare de licență,absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată. Concursul se va ține pe data de 4 octombrie a.c., ora 10.00 – proba scrisă. În aceeași zi, tot la ora 10.00, probă scrisă vor da și candidații pentru postul de asistent medical (PL) gradul principal. În acest caz, cerințele sunt: minim 5 ani vechime ca asistent medical, diplomă de de școală sanitară/postliceală sau echivalentă în specializarea asistent medical generalist/pediatrie și dovada pentru obținerea gradului profesional principal.

77 de joburi vacante pentru vâlcenii cu studii superioare

Săptămâna aceasta, 244 de angajatori oferă șomerilor și celor aflați în căutarea unui loc de muncă 1.662 de joburi, din care: 77 vizează persoanele cu studii superioare, 442 – cele cu studii medii și postliceale, iar 1.143 cele cu studii gimnaziale, școală profesională sau fără studii. În cazul persoanelor cu studii superioare, se caută: medic balneolog/reumatolog, contabili, ofițer back-up la CEC Bank S.A., consilier IA la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Vâlcea, opt operatori chimiști, opt ingineri chimiști, medici dentiști, programator sistem informatic, consilier județean, inspector I principal DSP Vâlcea, inginer/tehnician proiectant.

Opt cetățeni „cu diplomă”, angajați de Faurecia

O ofertă bogată de joburi pentru cei cu studii superioare vine și din partea reprezentanților Faurecia: trei șefi formație, cu o vechime în domeniu de minim trei ani, doi tehnicieni în industria textilă, expert automotive, un tehnician responsabil afacere, metode de pregătire și industrializare, un specialist în domeniul calității și un șef unitate elementară de lucru.
Firma Faurecia mai are nevoie și de 45 de operatori confecționeri industriali și 53 de muncitori necalificați.

Șoferii, la mare căutare

Din totalul joburilor, cele mai multe se adresează șoferilor. Astfel, este nevoie de: șoferi distribuitori, conducători auto, șoferi autobuz, șoferi de autoturisme și camionete, șofer autocamion, șofer mașină de mare tonaj etc. Se mai angajează: zidari, zugravi, electricieni, dulgheri, tâmplari, casieri, tractoriști, bucătari, ospătari, femei de serviciu, confecționeri textile, lăcătuși mecanici, îngrijitori în școli etc.