Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 mai 2020

Păușești-Măglași, o comună unde se păstrează salubritatea


Unul din edilii care se zbate pentru a păstra, pe cât posibil, localitatea curată este primarul comunei Păușești-Măglași, Ale­xan­dru Dediu (foto). Autoritățile locale, în frunte cu edilul Alexandru Dediu, păstrează salubritatea localității, de bază fiind șapte angajați ai primăriei, din care trei tractoriști. Aceștia se deplasea­ză în toate colțurile comunei strângând deșeurile aruncate aiurea, curățind zonele de vegetație.
„Nu avem așa mari probleme. Zilnic, angajații pe acest sector verifică localitatea, fac curățenie unde este cazul. Există, ca peste tot, de altfel, oameni certați cu legea, cu mentalitatea bunului simț, cu curățenia. Sunt oameni care nu doar că aruncă gunoaiele de miri unde, dar așteaptă să venim noi să le curățăm și spațiile din fața gospodăriilor. Sunt, însă, puțini. Cei mai mulți dintre localnici țin la salubritatea localității”, a declarat edilul Dediu.
Lucrurile s-au schimbat în bine de când au fost montate 46 de camere video, în „punctele cheie” ale localității. Și numărul infracțiunilor a scăzut simțitor.

Etichete: , ,

Alte articole de la Politică și Administrație