Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2020

MP „atacă” alte cinci primării din județ!


• partidul lui Traian Băsescu vrea să își securizeze poziția ca a treia forță politică în Vâlcea
Miercuri, la sediul filialei județene a Mișcării Populare din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat o nouă conferință de presă. Așa cum președintele Marian Mirea declarase anterior, partidul pe care îl conduce va prezenta, periodic, persoanele desemnate să candideze pentru primăriile din județul nostru. De această dată, prin intermediul presei, alegătorii vâlceni au fost informați cu privire la numele, profesiile și experiența oamenilor pe care Mișcarea Populară îi va arunca în luptele politice pentru primăriile din Călimănești, Voineasa, Măldărești, Șirineasa și Grădiștea.
• Deși va avea luptă grea pentru câștigarea primăriei din renumita stațiune vâlceană, candidatul Claudiu Dugulan a declarat, în cadrul conferinței, că este pregătit să demonstreze oamenilor din Călimănești că merită să ocupe cea mai importantă funcție din administrația locală. Acesta spune că funcția actuală, aceea de manager la SC Călimănești-Căciulata SA i-a oferit experiența necesară pentru a încerca să câștige o primărie atât de importantă, precum cea din Călimănești.
• Om cu multă experiență, Alexandru Buduleci vrea să câștige primăria din comuna Voineasa. Acesta are o șansă importantă în cea mai mare comună a județului nostru, dacă ținem cont de faptul că Voineasa a fost singura localitate din țară în care Elena Udrea (candidat din partea Partidului Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014) a câștigat. Desigur, totul s-a datorat investiției de anvergură desfășurată la pârtia de schi de la Obârșia Lotrului, proiect în derularea căruia se cunoaște faptul că Elena Udrea a avut o contribuție importantă. Revenind la candidatul Alexandru Buduleci, putem spune că acesta este recomandat de experiența pe care o are în calitate de administrator al unei firme, dar și de faptul că s-a mai ocupat de politică, el fiind ani la rând președintele PDL Voineasa.
• În comuna Măldărești, candidatul Mișcării Populare la funcția de primar, pentru alegerile locale din data de 5 iunie, este Ștefan Voicu. Acesta vrea să profite de faptul că fostul primar al localității, Ionel Dragu, nu va mai putea candida la viitoarele alegeri, iar masa electoratului este în căutare de oameni noi care să conducă destinele comunei. În plus, organizația locală a Mișcării Populare din Măldărești este una foarte bine organizată, care se bazează pe mulți tineri. Ștefan Voicu este maistru mecanic de profesie și nu a mai făcut politică.
• Și Gheorghe Bîzgan vrea să profite de incertitudinile politice dintr-o altă localitate în care primarul ales în 2012 a avut probleme de incompatibilitate. Candidatul MP vrea să obțină un scor cât de bun în Șirineasa și să treacă destinele acestei localități în mâna tinerilor, cei care compun în majoritate organizația locală a Mișcării Populare. Gheorghe Bîzgan este actualmente pădurar la Ocolul Silvic Râmnicu Vâlcea și nu a mai făcut politică.
• Dan Lăutaru este candidatul Mișcării Populare pentru Primăria comunei Grădiștea. Acesta este consilier local și spune că este pregătit să ocupe cea mai importantă funcție din executivul grădiștean. Candidatul Mișcării Populare este de profesie inginer și lucrează la Exploatarea Minieră Berbești.

Alți cinci candidați au fost prezentați la prima conferință

Așa cum ați aflat la momentul oportun din paginile cotidianului nostru, la prima conferință de presă organizată la sediul Mișcării Populare Vâlcea au fost prezentați alți cinci candidați. Reamintim vâlcenilor numele acestora și primăriile din județ pentru care se vor lupta: Gheorghe Mitu – comuna Alunu, Eugen Diaconu – comuna Amărăști, Cornel Mistreanu – orașul Băile Govora, Toma Andronescu – comuna Glăvile și Nicolae Popescu – comuna Ștefănești.

Etichete: , , , , , , ,

Alte articole de la Actualitate