Metodă «șmecheră» de făcut bani


• cine o încearcă ajunge pe mâinile polițiștilor
Zilele trecute, polițiștii vâlceni s-au confruntat cu un caz mai puțin obișnuit. Conform mai multor sesizări primite la sediul poliției, confirmate prin investigațiile specifice, s-a stabilit că un bărbat din orașul Călimănești folosea o metodă cât se poate de frauduloasă pentru a obține, în mod facil și nemeritat, diverse sume de bani. Concret, de-a lungul lunii septembrie, bărbatul în cauză cumpăra produse de panificație, respectiv pâine și pateuri, după care sesiza administratorii maga­zinelor cu privire la faptul că, în interiorul produselor cumpărate, ar fi găsit cioburi, șuruburi sau filtre de țigări, uneori, susținând că a suferit răni din această cauză.
„În schimbul tăcerii, bărbatul solicita diferite sume de bani administratorilor de magazine, iar în unele situații, chiar a obținut aceste sume de bani. Faptele au fost săvârșite pe raza orașului Călimănești și comunei Muereasca”, anunță polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
Oamenii legii mai informează asupra continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru probarea întregii activități infracționale a bărbatului din Călimănești.

Posting....