Edilul Dediu a marcat cea de-a IX-a ediție a „Sărbătorii teiului”


Pe data de 29 iunie, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, edilul Alexandru Dediu, alături de vicele Ion Radi, consilierii locali și angajații primăriei au marcat cea de-a IX-a ediție a „Sărbătorii teiului”. Cu această ocazie, a fost sărbătorită și Ziua comunei Păușești-Măglași. Acțiunile la care facem referire s-au desfășurat la Căminul cultural, localnicii bucurându-se de muzică de calitate.
Totul a demarat cu un program artistic susținut de elevii din localitate. Primarul Alexandru Dediu le-a urat, apoi, «La mulți ani!» celor ce poartă numele Sfinților Apostoli, mulțumimdu-le localnicilor pentru participarea la o nouă ediție a sărbătorii. Alături de alesul local din Păușești-Măglași s-a aflat deputatul liberal, Cristian Buican. A fost prezent la eveniment și edilul localității vecine – Băile Olănești, social-democratul Sorin Vasilache.
Menționăm că, prin eforturile autorităților locale, comuna Păușești-Măglași s-a dezvoltat foarte mult, iar edilul Alexandru Dediu are proiecte mărețe pentru comunitatea pe care o reprezintă.