Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 octombrie 2020

Deputatul Dumitru Lovin declară: „Formularul 600 este introdus de ANAF, nu de coaliţia de guvernare”


Săptămâna trecută, în calitatea sa de vicelider naţional al ALDE, deputatul Dumitru Lovin a participat la reuniunea Biroului Politic Central, principalele puncte de discuţie fiind programul de guvernare şi Formularul 600. Cu această ocazie, preşedintele formaţiunii la nivel național, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis colegilor săi că nu vor fi modificări majore în programul de guvernare şi că, în perioada următoare, se va lucra intens pentru ca toate întârzierile din program să fie aduse la zi.
„Pentru că tot se discută intens pe această temă, vreau să clarificăm un aspect, Formularul 600 a fost introdus de ANAF, nu de coaliţia de guvernare. În acest moment, nu se poate da un termen limită de depunere a acestuia pentru că specialiştii din Ministerul de Finanţe trebuie să facă o analiză mai amănunţită, dar cu siguranţă situaţia acestui «Formular 600» se va clarifica până la sfârşitul lunii ianuarie”, a declarat reprezentantul ALDE Vâlcea.
În ceea ce priveşte reprezentarea ALDE în noul Cabinet, deputatul Dumitru Lovin a făcut cunoscut faptul că vor fi păstrate aceleaşi ministere: Ministerul Mediului – Graţiela Gavrilescu, Ministerul Afacerilor Externe – Teodor Meleşcanu, Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul – Viorel Ilie şi la Ministerul Energiei – Toma Florin Petcu. „PSD nu a avut şi nu are obiecţii în ceea ce priveşte miniştrii ALDE care au demonstrat că sunt profesionişti. Aceştia şi-au făcut datoria foarte bine şi, mai mult decât atât, au o imagine bună, aşa că nu există nici un motiv să fie înlocuiţi”, a adăugat Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea şi vicelider naţional al partidului.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media ALDE Vâlcea

Alte articole de la Comunicate