Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

Craiova Maxima se întoarce în iarbă pentru inaugurarea stadionului „Inu Bănacu” din Bărbătești


• în frunte cu Minunea Blondă, componenții legendarei echipe care a deschis porțile Europei fotbalistice vor face show în seara de 23 iulie, de la ora 18.00, într-un meci demonstrativ cu gloriile locale

Bărbăteștiul e gata de marele moment: inau­gurarea mult aș­tep­tatului stadion este programată pentru sâm­bătă 23 iulie, când, de la ora 18.00, legen­dara Craiova Maxima va fi prezentă pentru un meci demonstrativ. Edi­lul Constantin Bănacu (foto, la minge) spune că evenimentul este programat în ca­drul memorialului „Inu Bănacu”, o competiție deja tradițională sub Pătrunsa: „E oficial: vin legendele! Am luat legătura, s-a bătut palma pentru un meci care va rămâne în amintire câteva generații și la care așteptăm cât mai mulți admiratori ai fotbalului din zona Horezu. Sâmbătă, 23 iulie, ora 18.00, deci, sunteți invitați la o întâlnire cu Ilie Balaci and Co!”
Florin „Inu” Bănacu, nepotul primarului comunei Bărbăteşti, şi-a pierdut viaţa într-un violent accident de circulaţie petrecut în urmă cu șapte ani, la finele lunii iulie, pe raza Bujoreniului. Florin avea doar 21 de ani și se afla la coarnele unei motociclete de mare putere când, în punctul Malu Vârtop, de pe contrasens a apărut un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani. Băiatul a vrut să-l evite şi a intrat frontal în panoul amplasat pe marginea drumului inscripţionat cu sloganul „Viteza Ucide!”. Motocicleta a fost proiectată câţiva metri peste panou, la fel ca şi tânărul, iar maşina a intrat în şanţ. Decesul său a venit la nici jumătate de an de când prietena sa, Andra Petrescu, fiica patronului de la Amal Tour, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier tot pe DN7, dar în judeţul Sibiu. Din spusele celor care l-au cunoscut pe Florin, acesta nu a reuşit să uite tragedia.

Etichete: , ,

Alte articole de la Eveniment