Cinema City – porți deschise și în Rm. Vâlcea


• șase săli, la standarde europene, așteaptă vâlcenii pentru a le oferi cele mai plăcute experiențe ale filmului sau desenului animat
La deschiderea complexului comercial Shopping City din Rm. Vâlcea, gazdele veneau cu promisiunea deschiderii, în cel mai scurt timp, a multiplexului Cinema City. Iată că promisiunea a devenit realitate, din 10 mai vâlcenii vor avea la dispoziție 6 săli de cinema ultramoderne pentru vizionarea filmelor preferate. Povestea a început, însă, de astăzi (09 mai n.r) când Andrea Buda, Director Regional de Marketing si Comunicare Cinema City a prezentat în imagini și cifre cine este și ce își propune să realizeze în orașul nostru acest brand mondial. Cu o investiție care a depășit câteva milioane de euro, cu standarde la același nivel ca în orice țară din lume, Cinema City speră să atragă publicul vâlcean și nu numai cu producții cinematografice de excepție.
Trebuie precizat că este acesta este primul multiplex din Râmnicu Vâlcea, sunt 10 ani de prezență în România, 26 de cinematografe Cinema City în toată țară; aceste cifre pot recomanda o companie serioasă cu multă experiență în spate, pregătită să facă față celor mai rafinate cereri ale publicului iubitor de filme.