Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2020

Cine zice că în Vâlcea nu există agricultură? Canabisul se cultivă printre viță de vie, ardei și mărar!


• polițiștii au dat iama prin grădină și ce au descoperit i-a pus pe gânduri
Prin intermediul unui comunicat de presă transmis în urmă cu foarte puțin timp, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vâlcea anunță descoperirea unui plantații de canabis pe teritoriul județului nostru.
În rândurile următoare, redăm integral comunicatul de presă la care facem referire:
„Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au ridicat 29 de plante de cannabis, un cântar de precizie şi un tub ce conţinea 100 de seminţe de cannabis, de la două persoane bănuite de trafic de droguri. Unul dintre cei în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv. La data de 22 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane, de 42 şi 45 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc. Activităţile s-au realizat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi al jandarmilor”, se arată în prima parte a comunicatului.

Un bărbat a fost arestat. El riscă să își petreacă mulți ani după gratii!

CANABIS_2În partea a doua a comunicatului se mai arată următoarele: „În urma percheziţiilor, au fost ridicate 29 de plante de cannabis, un cântar de precizie şi un tub ce conţinea 100 de seminţe de cannabis. În urma administrării probatoriului, unul dintre cei în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”.

Alte articole de la Actualitate