Actor vâlcean, nominalizat la Premiile UNITER


• tânărul Ciprian Nicula are șansa de a câștiga trofeul pentru „Cel mai bun actor în rol principal”
Valoarea și recunoașterea națională a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea ating, în această perioadă, un nou nivel. Unul dintre cei mai tineri foști actori ai teatrului, care acum joacă pentru „I.L. Caragiale” din București, a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2017, secțiunea „Cel mai bun actor în rol principal”. Este vorba despre actorul Ciprian Nicula, care aduce această onoare județului nostru prin prisma faptului că este născut și crescut în Râmnic. El a debutat încă din studenție pe scena Teatrului „Anton Pann” și a mai fost nominalizat pentru Premiile UNITER, din partea teatrului râmnicean, în anul 2015. Acum, este colaborator al Teatrului „Anton Pann”.
Ciprian a primit nominalizarea la Gala Premiilor UNITER din acest an pentru rolul Christopher din spectacolul „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” de la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti.
„Amintim cu bucurie că acest spectacol pentru care este nominalizat Ciprian Nicula a fost lansat în premieră națională pe scena Teatrului Anton Pann în anul 2014. Nu putem decât să ne bucurăm și să-i spunem felicitări. Aceleași felicitări se cuvin și managerului Teatrului Anton Pann, regizorului Adrian Roman, un descoperitor de talente. Mulți dinte actorii descoperiți de domnia sa, care s-au remarcat pe scena Teatrului Anton Pann, joacă pe scenele unor teatre cu renume din țară sau, după cum ați observat, pe marile ecrane. Felicitări Ciprian!”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții teatrului râmnicean.