Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2019

Votați PSD pentru că ne pasă de români și România


Advertisements

Deschiderea către oameni şi către dialogul cu oamenii trebuie să fie principala caracteristică în activitatea celor care vor conduce judeţul. Trebuie să îi ascultăm pe vâlceni şi să înţelegem ce îşi doresc cu adevărat de la cei care conduc judeţul. Oamenii îşi doresc siguranţă pentru familie şi copii. Îşi doresc drumuri şi căi de circulaţie bune, utilităţi cum ar fi gaze, apă, canalizare, acces la electricitate şi de asemenea îşi doresc să se ştie în siguranţă în comunităţile lor.
Ca administraţie, trebuie să identificăm priorităţile oamenilor şi în funcţie de acestea să creionăm programele economice şi politice. Trebuie să ştim să atragem investitori pentru a crea locuri de muncă și, în acelaşi timp, trebuie să găsim calea unui dialog corect şi unei consultări în ceea ce priveşte aşteptările şi propunerile mediului privat, ale mediului de afaceri pentru conducerea administrativă a judeţului. Trebuie să avem capacitatea de a discuta cu cei care desfăşoară activităţi private pentru că, dacă reuşim să le creăm condiţii legale mai bune pentru a investi în judeţul nostru, numai aşa vom reuşi să creăm locuri de muncă.
Nu trebuie să neglijăm protecţia socială! Trebuie să găsim cele mai bune metode pentru a ne proteja bătrânii, familiile defavorizate şi în general pe cei care sunt greu încercaţi de vremurile în care trăim! Consiliul Judeţean şi conducerea acestuia nu trebuie să devină o instituţie „vătaf” în relaţia cu primarii! Toţi primarii din judeţul Vâlcea trebuie trataţi corect, trebuie să dialogăm cu ei, iar fondurile să nu se distribuie în funcţie de culoarea carnetului de partid a primarului, ci în funcţie de nevoile comunităţii. Nu trebuie să pedepsim comunităţile din pricina apartenenţei politice a primarului! Cred că toată conducerea Consiliului Judeţean trebuie să se mute măcar câteva zile pe lună în diferite zone ale judeţului unde să poarte un dialog real şi direct cu vâlcenii pe problemele diverse pe care aceştia le întâmpină. Judeţul Vâlcea are un potenţial turistic extrem de mare cu mai multe componente dintre care aş enumera componenta religioasă, dar şi pe cea balneară. Trebuie să abordăm şi să facem un parteneriat real la nivel instituţional împreună cu Arhiepiscopia Râmnicului pentru promovarea şi sprijinirea turismului religios. Judeţul Vâlcea are un potenţial uriaş graţie numărului impresionant de mânăstiri, dar şi a istoriei şi frumuseţii acestor perle ale culturii religioase naţionale şi chiar internaţionale.
Suntem judeţul din care izvorăşte sănătatea graţie izvoarelor termale şi a staţiunilor balneoclimaterice pe care le avem şi trebuie să găsim calea în a sprijini aceste staţiuni balneare pentru a atrage turişti şi implicit a contribui la dezvoltarea judeţului nostru. Pentru orice demers însă, trebuie să creăm condiţii propice celor pe care dorim să îi convingem să vină la Vâlcea iar pentru asta trebuie să sprijinim autorităţile locale pentru îmbunătăţirea continuă a infrastructurii de drumuri, accesul la utilităţi ( apă, canal, gaze,etc.), acestea fiind doar câteva dintre metodele prin care judeţul nostru să devină atractiv pentru investiții.
Şi sistemul de sănătate trebuie abordat strategic şi sprijinit astfel încât accesul vâlcenilor la serviciile de sănătate să fie facilitat, iar oamenii să beneficieze de un act medical de calitate.

Comandat de Partidul Social Democrat – competitor politic
Cod unic de identificare: 21160002
Realizat de: S.C.Curier SRL

Alte articole de la Publicitate Electorală