Voicescu și Nițu, concurenți pe piața de agrement din sudul județului


• primarul Fârtățeștiului s-a decis să-i arunce mănușa prietenului său care și-a deschis un centru SPA la doar doi kilometri distanță
Primăria Fârtățești va inaugura într-un an o bază sportivă de agrement ce va concura serios investiția fostului senator Dan Nițu, care a pus pe picioare un centru SPA ultramodern la doar câțiva pași, la Măciuca.
Astfel, de o lună au demarat lucrările la șantierul propriu-zis al viitorului ștrand: „Este o investiție de circa 4,75 miliarde lei vechi din bugetul local, rezultatul fiind un ștrand de copii și unul pentru adulți, o grădină de vară, dar și câteva spații de cazare. Va fi un spațiu care va putea găzdui câteva zeci, poate chiar sute de oameni în zilele de arșiță. Cred că este o super-investiție care va aduce bani la bugetul nostru cel puțin patru luni pe an. Veți vedea că, anul viitor, pe vremea asta, vom da drumul noului ștrand care va fi senzația sudului. Nu vrem să concurăm pe nimeni, ci doar să punem la punct o investiție care să producă bani pentru comunitate și un strop de confort în plus pentru locuitori!”