Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 iulie 2019

Victorie cu forcepsul la Roman


Advertisements

Astăzi, în etapa a XXIV-a (antepenultima) din Liga Florilor de handbal feminin, HC Municipal Râmnicu Vâlcea a evoluat la Roman, pe terenul formației CS Municipal. Meciul a fost unul dintre cele mai viu disputate din runda curentă, pe teren întâlnindu-se ocupantele pozițiilor șapte (gazdele) și patru (oaspetele). Partida a fost foarte echilibrată, ambele grupări demonstrând pe teren că și-au dorit victoria. La pauză, tabela de marcaj a indicat scor egal, 13-13.
După pauză, cele două echipe au continuat în același ritm, de mers «cap la cap» pe tabela de marcaj. Vâlcea s-a desprins la trei goluri cu câteva minute înainte de gong-ul de final, însă Romanul a punctat de două ori în ultimele 60 de secunde. Chiar și așa, gruparea râmniceană a obținut o prețioasă victorie în deplasare, la un gol diferență, scor 23-22.
În urma acestui rezultat, HC Municipal păstrează poziția a patra în clasament, cu 46 de puncte acumulate. În ultimele două etape, Vâlcea va primi vizita grupării sibiene Măgura Cisnădie (ocupanta poziției a doua), iar apoi se va deplasa pe terenul „lanternei roșii” Rapid București.

Alte articole de la Handbal