Du-te la...

Final Four Cupa României 2019

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 aprilie 2019

Veste mare pentru români: Papa Francisc vine în România


Astăzi, 11 ianuarie, românii au primit o veste pe care mulți dintre ei o așteptau de ceva ani. Papa Francisc se va afla în țara noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Sanctitatea Sa va vizita trei orașe din România (București, Iași și Blaj), precum și Sanctuarul de la Șumuleu Ciuc.
Referitor la acest aspect, Administrația Prezidențială din țara noastră a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă: „Primind invitaţia Preşedintelui României, a Autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc”.
Vizita Papei Francisc va fi cea de-a doua pe care un suveran pontif o efectuează în țara noastră de-a lungul timpului. Prima dintre acestea s-a desfășurat în perioada 7-9 mai 1999, când Papa Ioan Paul al II-lea s-a întâlnit cu Patriarhul Teoctist și cu președintele României de la acea vreme, Emil Constantinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment

%d blogeri au apreciat: