Vedem iar «CIOCNIREA TITANILOR» din handbalul românesc! Un meci pentru două trofee!


În această după-amiază de sâmbătă, CSM București și Gloria Buzău s-au întâlnit în cea de-a doua semifinală a Cupei României la handbal feminin. Deși poate pretențiile erau mai mari de la gruparea buzoiană, Bucureștiul a arătat o formă destul de solidă pe parcursul acestui turneu și s-a impus la pas în fața Gloriei. De altfel, Cristina Neagu & Co. rezolvaseră partida încă de pe parcursul primei reprize, când CSM luase un avans de opt goluri în fața Gloriei (scor 14-6). Repriza secundă a fost ceva mai puțin spectaculoasă, bucureștencele încercând mai întâi să evite accidentările și să își conserve forțele pentru marea finală de mâine și abia apoi să joace un handbal plăcut ochiului. Chiar și așa, CSM s-a impus la o diferență cât se poate de concludentă (scor final 30-16).
Reamintim că, în prima semifinală, într-un meci disputat astăzi, de la ora 11.00, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 30-23 în fața Rapidului. Astfel, cele două forțe ale handbalului feminin românesc se vor afla din nou față în față. Mâine, în marea finală a competiției, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se vor duela în marea finală, dar nu pentru unul, ci pentru două trofee: Cupa și Supercupa! Meciul este programat duminică, 6 septembrie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din București și va fi transmis în direct pe TVR 1. Accesul spectatorilor nu este permis!
În finala mică, Rapid București și Gloria Buzău se vor lupta pentru poziția a treia în competiție. Meciul se va disputa tot mâine, în polivalenta bucureșteană, dar cu începere de la ora 11.00. Întâlnirea se va desfășura tot fără spectatori și va fi transmisă pe TVR 2.