Un eveniment deosebit organizat de AutoCalabria Rm. Vâlcea Modelele Jeep au primit „botezul” de la prinţul Sturdza


Zilele trecute, Alin Ionescu – director executiv al AutoCalabria Rm. Vâlcea a organizat un eveniment auto interesant, ieşit din tiparele lansărilor de noi modele. Drive – testul din ziua de 14 mai 2015, precum şi socializarea de la Clubul Stephany au strâns alături nu numai pasionaţi ai mărcii Jeep, ci şi prieteni şi colaboratori.
Invitatul de onoare al Autocalabria a fost prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, descendent al domnitorului Mihail Sturdza, care a domnit între anii 1833 şi 1849. Trebuie spus că prinţul Sturdza este posesor, de trei generaţii, al mai multor modele Jeep, ultima „achiziţie” fiind un Grand Cherokee din 2014. „Mă bucur că sunt prezent la acest eveniment, la invitaţia prietenului meu Alin Ionescu. Revenirea la Vâlcea este emoţionantă, pentru că îmi aduce în prim – plan amintiri de când eram copil”, ne-a declarat Şerban Dimitrie Sturdza. Un alt invitat de seamă al celor de la AutoCalabria a fost Christian Ciocan, unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din România, el fiind mai mulţi ani imaginea acestei instituţii. Şi fostul primar Mircia Gutău, alături de câţiva prieteni, „a dat ture” cu unul dintre modelele aduse la clubul Stephany, arătându-se încântat de raportul calitate / preţ.
Pasionaţii de Jeep s-au bucurat, pe parcursul zilei de 14 mai, de modelele Grand Cherokee, Wrangler, Renegade şi Cherokee. Seara, clubul Stephany a fost gazda evenimentului „Jeep Adventure”, care a fost încheiat cu o cină prietenească în compania vinurilor provenite de la „Alira”.