Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Trei argeşeni au fost prinşi furând lemne în comuna Nicolae Bălcescu


• pentru fapta lor, poliţiştii le-au întocmit dosare penale


Marţi, în jurul orei 16.00, poliţiştii din comuna Nicolae Bălcescu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în punctul numit „Zăvoi Topolog” mai multe persoane necunoscute taiau arbori nemarcaţi cu amprenta silvică. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Stoileşti, primind sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 2 Milcoiu.

După primele verificări, s-a stabilit că au fost tăiaţi 36 de arbori, esenţă arin, de pe un teren, proprietate a doi localnici. Oamenii legii au stabilit identitatea autorilor, aceştia fiind Crinu O., de 21 ani, Costel F., de 28 ani, şi Elvis F., de 20 ani, toţi din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş. Totodată, poliţiştii au dispus confiscarea a două drujbe, iar materialul lemnos rezultat în urma acţiunii ilicite a fost lăsat în custodia proprietarilor.

Celor trei suspecţi le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „tăiere ilegală de arbori”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 108 din legea 46/2008.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized