Teatrul Anton Pann îşi deschide larg porţile pentru o nouă stagiune


aventurile_pinguinului_calator

• sâmbătă, 20 şi duminică 21 septembrie aveţi program de teatru

S-a lucrat mult în această vacanţă pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de noile producţii realizate la Teatrul Anton Pann. Sta­giu­nea teatrală 2014-2015 debu­tea­ză cu spectacolul „ Eşti un animal, Viscovitz!” de Alessandro Boffa.
În avanpremieră cei care vor veni sâmbătă 20 septembrie, începând cu orele 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann, vor avea posibilitatea să vadă un spec­t­acol nou. Regizorul Tudor Lucanu împreună cu Irina Moscu, cea care semnează scenografia şi Galea Bobeicu, coregrafia, ne propun o poveste tragi – comică despre Vis­covitz, un „animal” care descoperă viaţa, care îşi caută identitatea şi se confruntă cu poveşti de dra­goste ieşite din comun. Chiar aşa se numeşte spectacolul „Esti un ani­mal, Viscovitz!”.
De câte ori nu aţi auzit expresia eşti un animal…..
„Esti un animal, Viscovitz!” este un text despre viaţă, văzută din diferite unghiuri, prin ochii lui Viscovitz, un microb care suferă de complexul inferiorităţii, un gândac stăpânit de dorinţa de posesiune, un melc narcisist….un porc sau un bu­rete alcoolic. În această aven­tură a vieţii, alături de el, va sta mereu Liuba (imaginea iubirii perfecte), părinţii şi prietenii săi. Dând tot ce e mai bun, privind şi acest spectacol, actorii: Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Vlad Bîrzanu, Olimpiu Blaj, Ciprian Nicula şi cel mai tânar, Cătălin Asanache vă propun un spec­tacol de la care să plecaţi cu nu­meroase întrebări. Aşadar, sâm­bătă 20 septembrie, înce­pând cu orele 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann în avanpre­mieră spectacolul Eşti un animal, Viscovitz de Alessandro Boffa, traducerea Alexandra Maria Cheş­cu, adaptarea scenică Tudor Lucanu.
Duminică, 21 septembrie, de la orele 11.30, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, un spectacol pentru copii.
În premieră Aventurile Pingui­nu­lui Călător, dramatizarea, regia şi scenografia Valentin Ligi. Muzica ori­gi­nală Andrei Ciuleac, concepţie figu­rine umbre colorate Eva Lihor Laza. Mulţi poate se vor întreba de ce un spectacol de umbre colorate? Un spec­tacol care să vă dea sentimentul de acasă, scena tre­buie percepută ca ceva foarte fami­liar. Veţi urmări po­ves­tea pinguinului care pleacă în cău­ta­rea familiei lui şi care pe parcursul călătoriei este pus în diverse situaţii.
Sâmbătă, 20 septembrie, pen­tru Teatrul Anton Pann va bate gon­gul care va anunţa începerea unei noi stagiuni. Aşadar să înceapă stagiu­nea, iar dumneavoastră să veniţi la teatru.