Sute de invitaţi, la nunta fostului viceprimar Constantinescu


• naşii cuplului Cosmin – Diana au fost Cătălina şi Romeo Rădulescu • atmosfera a fost întreţinută de Petre Geambaşu Band şi câţiva solişti de muzică populară • invitatul special al serii a fost Elena Udrea
 

Ziua de 23 februarie 2013 a fost una dintre cele mai importante în viaţa fostului viceprimar al Râmnicului, Cosmin Constantinescu. Astfel, tânărul politician şi-a unit destinele cu Diana Groza, o domnişoară educată şi deşteaptă, provenind dintr-o familie înstărită. La ora 11.00, cei doi – alături de naşii Cătălina şi Romeo Rădulescu – au spus „Da!” în faţa ofiţerului stării civile. Apoi, la ora 15.00, a avut loc cununia religioasă.

Ţinute elegante şi muzică bună

Petrecerea, la care au participat peste 400 de invitaţi, s-a derulat la Ok Ballroom, în fosta livadă cu meri de la Bujoreni. Încă de la ora 20.00, invitaţii noului cuplu au început să sosească, mulţi impresionând prin eleganţă. În mijlocul ringului de dans, Cosmin şi Diana „au deschis balul” cu binecu­noscutul vals şi cu un sărut prelung, care a consfinţit, încă o dată, dragostea dintre ei.

Atmosfera muzicală a serii de 23 februarie a fost întreţinută de Petre Geambaşu Band, una dintre cele mai cunoscute formaţii din ţara noastră. Aceştia au fost preferaţii miresei, ea participând la o altă nuntă, în urmă cu ceva vreme, unde a fost impresionată de calităţile artiştilor. Pe scenă, a apărut şi Anca Ţurcaşiu, care a încântat nuntaşii cu melodii româneşti şi din repertoriul internaţional, dar şi câţiva solişti de muzică populară.

Meniu cu influenţe mediteraneene şi asiatice

Mesele au fost îmbelşugate de maestrul bucătar Petrişor Tănase, care a pregătit invitaţilor un „Meniu fusion”, care a îmbinat bucătăria tradiţională cu cea internaţională, cu influenţe meditera­neene şi asiatice. Astfel, s-a servit o gustare dacică, apoi ţelină de şalău cu prune afumate în mantie de alge marine şi ruladă de somon afumat cu brânză şi verdeţuri. Nu au lipsit sărmăluţele în foi de viţă pe pat de mămăligă friptă, smântână şi joulien de ardei. Felul principal a fost constituit din ruladă de curcan cu smochine şi caise confiate, servită cu sos de castane coapte. S-au servit vinuri Domeniile Coroanei, dar şi cocktail-uri precum Campari orange, Vodka Apple şi Mojito.

Elena Udrea, în centrul atenţiei

Pe lângă rude şi prieteni, fostul viceprimar Constantinescu a avut invitaţi mulţi colegi de partid, printre care Dorel Jurcan, Romulus Bulacu sau Samoil Vîlcu. Unul dintre cele mai interesante cupluri ale serii a fost cel format din Bogdan Banu şi Alina Târlea, care au demonstrat multă eleganţă. La fel, Mariana şi Mircia Gutău au fost o pereche redutabilă pe ringul de dans. De la alte partide, Aurel Vlădoiu şi soţia „au reprezentat” PSD, iar Oana şi Bogdan Pruteanu „au ţinut steagul sus” pentru PNL. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost cel al sosirii Elenei Udrea, fostul ministru fiind aşezată la masă alături de Romulus Bulacu, Dorel Jurcan, Petre Ungureanu şi Samoil Vîlcu. Udrea s-a întreţinut mult timp cu Ana Maria Pătru – preşedintele Autorităţii Electorale Permanente şi cu Romulus Bulacu – fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Petrecerea a durat până zorii zilei de 24 februarie, muzica bună şi atmosfera plăcută ţinându-i alături de cuplul Cosmin – Diana pe majoritatea invitaţilor. În final, urăm „Casă de piatră” şi viaţă lungă tinerilor însurăţei.