Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 iunie 2019

„Sper să continue demersurile și să avem post de jandarmi în Băile Olănești”


• declară Grigore Ciaușescu, șeful Jandarmeriei Vâlcea
Conducerea Jandarmeriei Vâlcea, reprezentată de inspector șef, lt.col. Grigore Ciaușescu, speră ca-n cel mai scurt timp să primească vești bune privind înființarea unui post de jandarmi în orașul Băile Olănești.
„Se fac demersuri în acest sens și suntem sprijiniți și de către Consiliul Județean Vâlcea. Postul e necesar, în cazul apelurilor către 112, privind salvarea celor care au nevoie de ajutor din zona Buila-Vânturarița. Noi am tot făcut solicitări, adrese. Situația este cunoscută la nivelul MAI, la nivelul Inspectoratului General de Jandarmi. Se aude că vor fi deblocați indicatorii și sperăm ca șapte dintre aceștia să ne fie alocați. E numărul minim necesar pentru înființarea structurii de jandarmi”, a declarat lt.col. Grigore Ciaușescu, șeful IJJ Vâlcea.
În prezent, în caz de urgențe, este folosit postul de jandarmi din Călimănești, aflat, totuși, la o distanță mare de Băile Olănești, respectiv Buila-Vânturarița. Șeful jandarmilor vâlceni, Grigore Ciaușescu, susține că, în cazul unei urgențe, până când se pregătește echipajul din Călimănești și ajunge la locul faptei pot trece și trei, patru ore.

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate