Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 iunie 2019

Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în municipiul Râmnicu Vâlcea


APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 16 – 22 martie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare pe strada Mihai Viteazu, Bl. T2.
AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe str. Bâlciului nr. 154A, Buridava nr. 28, Râureni nr. 85A, Drumul Gării – vizavi de Boromir Ind.
POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
• s-au finalizat lucrările de deviere a rețelei de apă și canalizare pe strada Republicii – Grup Școlar Antim Ivireanu;
• în vederea extinderii rețelei de alimentare cu apă pe str. Matei Basarab, s-au montat 180 ml țeavă PEHD PN 10 D 110 / D50;
• s-a acordat asistență tehnică pentru racordarea la rețeaua existentă pe B-dul Dem Rădulescu, artera de legătură între B-dul Nicolae Bălcescu și B-dul Tineretului, inclusiv arterele pasajului subteran;
• a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare pe str. Eugen Ciorăscu, Bl. A58, sc. A;
• s-a realizat execuția rețelei de canalizare menajeră pe str. Matei Basarab (zona Hervil);
• a fost ridicată la cotă o gură de scurgere apă pluvială pe str. Mihai Eminescu nr. 15;
• s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
• s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
• au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.
REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Calea lui Traian – Bl. S13 și bl. S17; str. Nichita Stănescu – Bl. A27/1; str. Nicolae Iorga – Bl. A97; str. General Magheru – Bl. J, Bl. S1 și Bl. S2; str. Henri Coandă –Bl. S3; str. Aleea Melodiei – Bl. N9; str. Aleea Bradului – Bl. C6 și Bl. B6; str. Lucian Blaga – Bl. A42/2; str. Aleea Teilor – Bl. C10 și Bl. C11; str. Carol I – Bl. D1 și Bl. D2; str. Zorilor – Bl. P6, Bl. P7 și Bl. P8.
27 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 27 apometre, dintre care 25 verificate și înlocuite și două montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate două lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite șapte avize de amplasament și patru avize tehnice.
• Biroul de Presă al Apavil SA

Comentarii

mesaj(e)

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate