Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 iunie 2019

Senatorul Romulus Bulacu îi invită pe vâlceni la O dezbatere cu tema „Provocări și soluții pentru Mediul de Afaceri și Turism”


La inițiativa sena­torului liberal Romulus Bulacu, Comisia Națională pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie și Turism din cadrul PNL, va organiza marți, 17 iulie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala de conferințe a Hotelului Simfonia din Râmnicu Vâlcea, o dezbatere cu tema „Provocări și soluții pentru Mediul de Afaceri și Turism”. Schema de minimis MICROINDUSTRIALIZARE 2018, Schema de minimis START UP NATION 2018, Soluții pentru simplificarea mediului de afaceri, Informare privind posibilitatea de creștere a competențelor managerilor și antreprenorilor din regiunea Sud-Vest Oltenia, vor fi doar câteva subiecte pe care invitaţii Hilde Brandl şi Simona Dumitrașcu le vor supune discuţiilor oamenilor de afaceri din judeţul Vâlcea.
„Ne dorim să dezbatem împreună soluțiile propuse pentru simplificarea Mediului de Afaceri, precum și o analiză a Băncii Mondiale pe zona Râmnicu Vâlcea. De asemenea vom aborda principala problemă a mediului de afaceri – forța de muncă, /soluții, rolul învățământului dual, abordarea în sistemul de educație a unei metodologii, astfel încât resursa umană să aibă o abordare de tip antreprenorial cu accent pe creativitate și inovare. Îi invit, pe această cale, pe reprezentanţii mediului de afaceri vâlcean să ni se alăture acestui dialog iniţiat de Comisia Economică”, a declarat senatorul Romulus Bulacu, preşedintele C.E.M.E.T.
Biroul de Presă al PNL Vâlcea

 

Comentarii

mesaj(e)

Alte articole de la Comunicate