Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 august 2019

Şedință festivă la Consiliul Județean Vâlcea


Advertisements

Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri la 1 Decembrie 1918, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea organizează joi, 29 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, o şedinţă festivă.
Alături de consilierii judeţeni, la evenimentul care se va desfăşura în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea sunt invitaţi să participe: parlamentarii de Vâlcea, actualul şi foştii prefecţi ai judeţului, foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, primarii tuturor localităţilor vâlcene, consilierii locali, şefii de instituţii, personalităţi vâlcene etc.
„Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, la 1 Decembrie 1918, este un eveniment istoric unic şi cu o puternică încărcătură emoţională, fiindcă se realiza atunci visul de secole al românilor – unirea tuturor provinciilor româneşti într-un singur stat – naţional, unitar şi suveran. Organizăm, cu acest prilej, o Şedință festivă a Consiliului Judeţean Vâlcea cu o largă participare, deoarece ne dorim să trăim cu toţii, la maximă intensitate, acest moment, să uităm de culorile politice sau de ambiţiile care ne animă şi să facem un arc peste timp, pentru a ne reaminti faptele înaintaşilor noştri care ne-au lăsat în grijă această ţară şi acest judeţ. Sper din tot sufletul ca evenimentul nostru să fie o reuşită!”. Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.
Compartimentul Comunicare şi Relaţii Publice al CJ Vâlcea

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate