Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2019

Se oprește apa rece pe o stradă din nordul Râmnicului


Advertisements

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a branșamentelor vechi din OL D150mm (fosta legătură PT3 Traian) și D114mm (fosta legătură Bl. N13) de apă potabilă, existente pe strada Matei Basarab, legate în conducta din OL Dn400mm existentă pe aceeași stradă, în data de 10.07.2019, între orele 09.00 – 15.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Râmnicu Vâlcea, la consumatorii de pe strada Matei Basarab – Biserica Sfântul Petru și Pavel, mai mulți agenți economici și blocurile 123, 124, 125, 127, 128, 130, 131, P3, P4, N9, 135.
Reprezentanții Apavil au anunțat că, în urma executării acestor lucrări, poate fi influențată calitatea apei potabile pe străzile: Calea lui Traian, Henri Coandă, Rapsodiei și Nicolae Titulescu.
„Echipele de intervenție ale Societății Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre”, au transmis reprezentanții Apavil.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate