Retrospectiva anului 2019 în Perișani


Anul trecut, ca un bilanț al activității, reprezentanții Primăriei Perișani, în frunte cu primarul Ion Sandu, au reușit să bifeze mai multe obiective de interes local. S-au asfaltat 15 drumuri sătești și două forestiere, rămânând de executat lucrări de aproximativ 15% la primul proiect al drumurilor de interes local, în special la drumul Tătui din satul Spinu, acolo unde s-a lucrat foarte mult la consolidare cu ziduri din beton armat. S-au consolidat: DJ 703 M în două puncte critice ale acestuia, DC 4 Spinu – Podeni tot în două puncte, unde din cauza alunecărilor de teren abia se mai putea trece cu mașina, DC 5 la Săcărele deoarece eroziunea de acolo răsturnase camera de colectare a apei și amenința serios platforma drumului din acel punct. Potrivit datelor furnizate de către edilul Sandu, s-a construit un pod rutier cu o lungime de 50 metri în punctul „Ion din Vale” din satul Perișani, s-a modernizat curtea primăriei, s-a construit o parcelă de eroi în punctul Posada, s-a modernizat grădinița din satul Mlăceni, s-a rezolvat problema apei potabile a satului Pripoare prin unirea coloanelor celor două sisteme Mlăceni cu Poiana, s-au îmbrăcat cu lambriuri din lemn cinci stații de microbuz, s-a construit un prag de colmatare pe pârâul Dosului din satul Mlăceni – asta deoarece se crease o puternică eroziune care periclita zidurile de gabioane din zona podului Săcărele și chiar alte lucrări necesare comunității locale din Perișani.

Ion Sandu, primarul comunei: „Poate fiii satului, plecați peste hotare, sunt interesați să vadă cum mai arată localitatea lor de naștere”

„Această retrospectivă nu este făcută în interes electoral pentru că se apropie perioada alegerilor locale; nu cred că pentru locuitorii comunei ar fi necesară. Ei simt zilnic modificările create; prezentarea respectivă vine în ajutorul fiilor din localitate care sunt plecați de mulți ani în diverse zone ale lumii, care nu au mai trecut pe acasă și poate sunt interesați să vadă cum mai arată localitatea lor de naștere. S-a muncit enorm până s-a ajuns aici. Mulțumesc pe această cale echipei din primărie pentru efortul depus și consilierilor locali care nu au pus niciodată piedici proiectelor de hotărâri, înțelegând că ideile și ambițiile primarului aduc satisfacții tuturor”, a declarat primarul Ion Sandu.
Edilul are de gând ca, săptămânal, să posteze imagini din localitate, cu obiective interesante, cu investiții realizate, imagini ce vor putea fi urmărite prin intermediul rețelelor de socializare

Posting....