Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 octombrie 2020

PRU Vâlcea joacă tare: Bogdan Diaconu și Gheorghe Turda au venit să îi susțină pe Dorel Jurcan și Florin Brăgău


PRU Vâlcea joacă tare:
Bogdan Diaconu și Gheorghe Turda au venit să îi susțină pe Dorel Jurcan și Florin Brăgău
• la eveniment au fost prezente peste 300 de persoane
Duminică, la orele prânzului, Sala Mare a Consiliului Județean a fost umplută până la refuz de membri Partidului România Unită. La evenimentul de mare anvergură au fost prezenți trei dintre cei mai cunoscuți oameni care dau viață acestui partid la nivel național: deputatul Bogdan Diaconu – președintele partidului, Sebastian Ghiță – deputat și Gheorghe Turda – cunoscut interpret de muzică populară și simpatizant al valorilor naționale. Cei trei membri marcanți ai PRU au fost așteptați în Sala Mare a Consiliului Județean de liderii Filialei Vâlcea: Florin Brăgău – președinte PRU Vâlcea; Dorel Jurcan – candidatul care deschide lista la Camera Deputaților și Sorin Petrescu – candidatul care deschide lista la Senat.
În cadrul ședinței de lucru a PRU Vâlcea, au fost prezentați candidații pentru Parlamentul României, opt oameni integri pentru Camera Deputaților și alți patru oameni integri și cu suflet mare pentru Senatul României. Întâlnirea a fost una plină de patriotism, cu discursuri marcante, care le-au făcut să tresalte inimile celor peste 300 de oameni prezenți în sală. Ambițiosul lider al PRU Vâlcea, Florin Brăgău, a prezentat și programul pe care formațiunea sa se va bază încă din prima zi în care va pune piciorul în Parlamentul României. Spiritul românesc al PRU convinge mulți români, reprezentanții acestei formațiuni fiind de părere că au șanse reale pentru a accede în Parlament.

Turda i-a încântat pe vâlceni prin harul și talentul său

La mijlocul întâlnirii, Gheorghe Turda le-a cântat vâlcenilor prezenți în sală. Îndrăgitul interpret de muzică populară a cântat trei melodii care l-au făcut celebru în țară și peste hotare, el strângând ropote de aplauze. Ultima melodie a fost una foarte emoționantă, aceasta intitulându-se „Noi suntem români”.

Comandat de Partidul România Unită – PRU – competitor politic; Cod unic de identificare: 11160009; Realizat de: S.C. Curier S.R.L.;

Alte articole de la PRU