Du-te la...

Loc de joacă modernizat în Râmnic

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 aprilie 2019

Pe primul loc cu SCM. Tătic a doua oară!


Florentin Pera, antrenorul principal de la SCM Râmnicu Vâlcea, este un om fericit și împlinit. Pe plan profesional, echipa pe care o pregătește se află pe primul loc în campionatul intern, în fața mult mai galonatei CSM București. Iar pe planul și mai important din viața sa, cel familial, Florentin Pera are noi motive de satisfacție. Pe 18 ianuarie, antrenorul a devenit tătic… pentru a doua oară! După băiețelul în vârstă de trei anișori, soția i-a dăruit acum antrenorului grupării râmnicene și o fetiță, SARA-MARIA.
Îi dorim multă sănătate micuței proaspăt aduse pe lume și ne gândim că dacă Florentin Pera a ajuns la cel de-al doilea copil, el ar putea bifa și cel de-al doilea trofeu din vitrina grupării râmnicene: titlul de campioană națională!

Duminică, meci cu Gloria Bistrița

Cât privește campionatul intern, în chiar ultima etapă a turului Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea va primi vizita formației bistrițene Gloria. Meciul este programat duminică, 20 ianuarie, cu începere de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Traian”. Pentru iubitorii sportului din județul nostru care nu vor reuși să ajungă la sală pentru a le încuraja pe fete este important de știut că meciul va fi transmis în direct pe TVR 1.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: