Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2019

Oamenii legii, la datorie de sărbători


Advertisements

• reprezentantul Guvernului cere șefilor unităților luarea măsurilor adecvate
La finele săptămânii trecute, la sediul Instituției Prefectului Vâlcea, a avut loc o întâlnire de lucru cu șefii inspectoratelor județene de poliție, jandarmi, Situații de Urgență Vâlcea, Poliției Locale Râmnicu Vâlcea. Din partea Prefecturii au fost prezenți prefectul Florian Marin și subprefectul Aurora Gheorghina.
Întâlnirea a avut ca temă principală stabilirea de măsuri privind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranța publică, potrivit competențelor fiecărei instituții prezente, dată fiind perioada de sărbători ce va urma, aceasta presupunând, atât în județ cât și în municipiu, un aflux de persoane, în zone unde vor fi organizate manifestări cultural-religioase.
Un punct aparte al discuției l-a constituit necesitatea verificării modului de comercializare și folosire, doar în condiții de strictă legalitate și pe durata prevăzută de lege, a materialelor pirotehnice, gen petarde. S-a discutat și despre luarea de măsuri pentru prevenirea producerii de incendii, atât în mediul urban, cât și rural.

Etichete: , ,

Alte articole de la Politică și Administrație