O premieră în comuna Dăeşti


• „administraţia Popolan” a organizat prima ediţie a „Zilei comunei” • muzica populară şi uşoară, dar şi seara disco au fost pe placul localnicilor
 

La sfârşitul săptămânii trecute, în Dăeşti a fost marcată o premieră: primarul George Popolan a organizat prima ediţie a „Zilei comunei”. Pe terenul de la Valea Albă, sute de localnici şi invitaţi de la Vâlcea s-a întâlnit pentru a marca acest eveniment important în viaţa Dăeştiului, despre care liberalul Popolan a spus că va deveni tradiţie.

Alesul PNL din fruntea comunei a oferit, în acest cadru festiv, diplome de excelenţă unor cetăţeni model din localitate şi, totodată, a oferit ocazia elevilor din Dăeşti să-şi pună în valoare calităţile artistice. La ora 14.30 a început un recital inedit susţinut de ansamblul „Rapsodia vâlceană”, iar de la 17.00 a fost programat un concert de muzică populară cu Dumitru Miuţă. Tot după – amiază, pe scenă au urcat DJ Rynno & Sylvia şi Triton, iar la ora 21.00 – recital Nicu Vitomireanu. A urmat un program de discotecă, cu Dj Tommy şi Dj Cristi. Ziua comunei Dăeşti s-a încheiat oficial la miezul nopţii, cu un spectaculos foc de artificii, însă neoficial a continuat până dimineaţa.

Posting....