O MULȚIME DE EVENIMENTE AU FOST PREGĂTITE de Primăria Râmnicului și de partenerii săi pentru a marca Ziua Copilului


Primăria Râmnicu Vâlcea și partenerii săi tradiționali au pregătit mai multe evenimente dedicate Zilei Copilului, acestea urmând să se desfășoare în diverse locuri și să conțină tematici diferite, astfel încât să satisfacă toate gusturile celor mai mici cetățeni ai municipiului.
Manifestările zilei de 1 iunie vor debuta la Grădina Zoologică, la ora 10.00, cu spectacolul de teatru de păpuși „Greierașul cântăreț” oferit de Teatrul Municipal „Ariel”. Intrarea la Zoo Ostroveni este liberă pentru copii.
Tot de la ora 10.00, în Parcul Zăvoi, se va da startul Concursului de ciclism Wolf Bike Lykaios, ediția a IX-a. Concursul este destinat copiilor cu vârsta de până la 10 ani, fiind un eveniment realizat de Clubul Sportiv de Tineret Lykaios. Lacul din Parcul Zăvoi va găzdui, de la ora 11.15, Concursul Județean de Navomodele „Cupa Alutus”, organizat de Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea. De la ora 12.00, pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel”, este programată piesa de teatru „Cei trei purceluși”.
Un alt punct de interes pentru copii de ziua lor va fi în Parcul Mircea cel Bătrân, unde, la ora 9.00, se va desfășura Concursul Județean de Automodele „Cupa Alutus”, un eveniment realizat de Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea. De la ora 15.00, Clubul Leo Cozia îi invită pe cei mici la complexul de manifestări „Un zâmbet dulce de 1 iunie”: picturi pe față, dansuri și jocuri interactive, vânătoare de dulciuri etc.

După-amiaza, copiii își dau întâlnire la Arenele „Traian”

În a doua parte a Zilei Copilului, la Arenele „Traian” se vor derula mai multe evenimente după următorul program:
• ora 17.30 – Ceremonia de premiere a câștigătorilor Concursului de Pictură „Râmnicul meu”, un eveniment realizat în parteneriat de Uniunea Artiștilor Plastici Râmnicu Vâlcea, Rotary Club și Primăria Râmnicu Vâlcea;
• ora 18.10 – Momente muzicale oferite de Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea – Cozia cu sprijinul Bellmusic Atelier, clasa de canto prof. Robert Pâlșu;
• ora 18.30 – Povestea muzicală „Petrică și lupul”, moment susținut de Trupa de Teatru Happy Place și Filarmonica „Ion Dumitrescu”;
• ora 19.10 – Magic Show susținut de Magicianul Robert Tudor.
Prezentatorul spectacolului va fi Mihaela Mihai. Intrarea în Arenele „Traian” este liberă. Copiii prezenți vor primi 500 de baloane colorate, iar pe parcursul a două ore la dispoziția lor va sta, în mod gratuit, o cabină fotografică.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea